2003/10/17

Elköltöztünk. Még nem teljesen, a fagyasztó, a mosógép, egy-két ágy meg doboz még a régi házban, de mi már az újban. Új szoba, (szebb függöny hehehe), új konyha, keeeeeeeeeert és garázs. Meg sajgás minden tagomban, az a szétáradó fajta, amivel muszáj leülni néha, és élvezni magát az ülést pár percig, tudatában lenni azonban, hogy mindjárt fel kell állni és cipelni megint a teherautótól az emeletre dobozt, zsákot, plüssmacit, hátizsákot, tévét, ágyneműt, törölközőt, kisautót, playstationt.

Mégis jó érzés most itt ülni, fáradtan, egy külön kis lyuknyi szobában, ahová a számítógép került, és irni mindezt, miközben újszag terjeng a lakásban, a gyerekek a padláson külön kis kuckót alakítanak ki, a nagyok tévéznek egy sör mellett én meg csokit rágcsálok. Mintha ezer éve itt laknánk.
Persze a konyha még tele újságpapírral, az ebédlőasztal és a kenyér a régi házban maradt, valamint az ágyamon nincs lepedő, de a cédék a helyükön, a kutyáknak van hol aludniuk és a ruha is kinn szárad a kötélen. És jó ez így.

Nincsenek megjegyzések: