2003/07/10

Es ime, udvozoljetek egy vadonatuj tetovalt tyukot. Fajt, de csak egy picit, nem jobban, mint egy gyantaztatas a kozmetikusnal, es hatodannyi ideig (sem) tartott (ellenben egyheti zsebpenzembe kerult). A varakozas ket ora volt, maga a tetko tenyleg tiz perc. Es bacsi csinalta, szo sem volt szamitogeprol, hala a jo egnek. A bacsi kedves volt, es gyonyorut rajzolt, pont olyat, amilyet almodtam. Ugyanaz a minta, amit en egy papirra alkottam, csak sokkal szebben es olyan tetovalasszerubben:) Amint tudok kepet is rakok am. Bar a kornyezetemben mindenki bologat, hogy szep, de latom rajtuk, hogy nem erinti meg oket. Igaz, nekem a fel lelkem benne van ebben a rajzban, nekik meg csak egy tetovalas.

Ismerkedunk a tetovacioval, szokjuk egymast. Foleg en ot. O gyonyoru, amitol en meg randabbnak es dagadtabbnak latszom (fujjosan hajas a karom, es olyan allaga van, mint egy zacsko folyos tejnek), neha ugy erzem nem is illunk ossze. De aztan eszembe jut, hogy o belolem egy darab, mostmar kettos ertelemben is. Es legalabb van valami szep is rajtam:)

Fura, mert vagy nem fogtam meg fel, hogy valami megvaltozott rajtam veglegesen, vagy egy pillanat alatt hozzaszoktam, de olyan, mintha mindig is igy lettem volna. Vagy mintha csak almodnam az egeszet. Mint egy nyaralas, amirol hazaerve nem vagy benne biztos, hogy mindaz veled tortent, ami tortent, es orulsz, amikor kiszorod a feher homokot a torolkozobol vagy elohivod a fenykepeket, mert ez bizonyitja, hogy tenyleg, te, ott es azt, akkor csinaltad, elted, tancoltad, setaltad, napoztad ossze.

Ma voltam angoloran is, heti harom ora (es nem ketto, ahogy azt eddig gondoltam) csutortok delelott. Sok ember, nagyreszt kozephaladok, amit en mar reg meg(kozep)haladtam. De legalabb
a) idotoltes
b) szocialis elet erositesenek lehetosege
c) ne`mi angoltanulas
d) hazi feladat
e) egy darab kozephaladoan helyes, barna pasi:), valami M betus fura nevvel

Aztan itthon kiderult, hogy a mar emlitett helyes cseh (szlovak?) bebisinter srac is Belfastban volt ma, angoloran, eleg jol beszel, barna haja van es M betus neve:DDD Azt hiszem ezt hivjak ugy mifelenk, hogy szivacs:D

Amugy ez eleg igazsagtalansag, itt ulok Eszak-Irorszagban, ahol az egesz kornyek tele van olyan sracokkal, akik az eseteim (ne borzadjatok, egyszeruen csipem a voros haju, szeplos, kisfius arcu, kicsit alter pasikat), es sosem ilyenekbe akadok:( Bar lehet ahhoz jobb nonek kene lennem. Vagy legalabbis nonek. Ehh, lehet megis rosszul jartam a tetovalassal. A megfigyelesek azt mutatjak, hogy gyengiti az enkepemet ezzel parhuzamosan erositi az onbizalomhianyom. Jajj nekem.

Nincsenek megjegyzések: