2003/06/29

Masodik nap.
Sokaig alszom, es barbies cukormazban ebredek. Lassan alakul a buksimban, mit is kell elhuznom meg otthonrol (azert furcsa erzes egy katonai tabort nevezni otthonnak) Aztan lementem a konyhaba es magamhoz vettem nemi reggelit. Aztan beinditottam a mosogatogepet es elkezdtem letorolni a szekrenyt. Aztan a torlesbol surolas lett. A konyhaszekrenyrol kiderult, hogy feher, arany gombokkal. A mosogato is feher, bar sarganak alcazta magat. A kisebbik lany csatlakozott az altalanos torolgeteshez, es egesz sokaig nem unta meg. Ez hatarozottan arra utal, hogy nem surun csinalja. Kb. masfel-ket oras munka utan mar nem ragadunk hozza a szekrenyhez. A padlohoz azonban meg mindig.

A szobamban is lathatova tettem a tukrot es ragacstalanna az ablakot, igy mar egesz jol erzem magam benne. Foleg, hogy hoztam egy adagnyi agynemut "otthonrol" sutyiban, mert tegnap este lefekveskor derult ki, hogy nemcsak az ablakot felejtettek el letorolni, de az agynemunek is van elotortenete. Es az nem a mosogep. Igy legalabb meguszom a rozsaszin-feher barbietakarot is:D

Elhoztuk a bringamat is, na meg a lancot es a lakatot is hozza. Csak a kulcsok maradtak otthon. De legalabb a pudingpor, a paprika es a delikat, mint Hazi Istenek, velem vannak:D Kezdek lassan berendezkedni.

A legnehezebb az egeszben, hogy takaritsak ugy ki, hogy ne erezze a neni kozben azt, hogy o milyen koszos es rendetlen. Pedig tenyleg:)
Mindenesetre azt mar eloadtam, hogy latom milyen szorgos, hogy mindig dolgozik valamit a haz korul, es nem csoda,hogy a munka meg a haz meleltt nem jut ideje takaritani. Najah. De ket ev (szo szerint!!!!) alatt nem volt fel oraja, hogy a tortamaradekot kidobja a sutobol???

A nappaliban pakolgatas kozben talaltam egy nyitott levetel. Megakadt a szemem a szocialis munkas alairason, es vegigolvastam. Kedden varhato egy neni, a helyi szervezettol, aki ellenorizni jon, hogy a no megoldotta-e a gyerekei nyari felugyeletet. En tovabbra sem ertem, hogy egy 8 es egy 13 eves lanynak miert kell felugyelet. Valszin ennel tobb van a hatterben....

Nincsenek megjegyzések: