2003/07/01

Ma erzem eloszor, hogy milyen is nem taborban lakni, es oda menni ahova csak akarok. Bar a szabadnapom csak csutortokre varhato, de hat az ember lanya meg tudja oldalni a dolgokat, ha akarja:))

Lementunk a kisebbikkel a tengerpartra, es amig o a homokban ugrandozott, es koveket dobalt a vizbe en a falon csucsultem es mezitlab elveztem a napsutest. Mintha csak egy kutyat setaltattam volna. Csak kiegeszitoje az eletnek. Hogy ne erezzem magam annyira egyedul. Tarsasag, amire oda kell figyelni, amire sokszor jo odafigyelni. Akiert felelosseggel tartozom. Akit talan szeretek is egy kicsit.

Hazafele meg jol megaztunk, de megerte:) Es azt hiszem, nem csak en elveztem. Meg a nagylany is jol jart, mert a kicsi nem log a nyakan allandoan. Mindenki hepi, csak en unatkozom meg neha. Na meg keveslem a neten toltott idot, de ez talan nem is olyan nagy baj. Legalabb nem csak a virtualis terben tortennek velem dolgok.

Jovo het csutortok, elso sulinap:) Addig vannak projektek, ugymint menetrendek beszerzese, a varos korulbeluli megismerese, es fenykepezes ezerrel.

Nincsenek megjegyzések: