2003/05/01

No.
Ami eddig levelben ment, azt matol kirakom. Gondoltam mar ra, utoljara ugy egy honapja, mikor meglattam, hogy letezik ez a blog nevezetu valami, de akkor lebeszeltem amagm rola, mondvan, tul sok melo naponta html-t javitgatni. De ma rajottem, van ra progi. Kurvulok epp azt hiszem, hogy plagizaljak egy kicsit.

Itt mar nem irhatok mindenfele "igazi" neveket, biztos megharagudnanak egyesek. Megest plagizalok, es alkotok mindenfele neveket az eletemben szereplo alakoknak. Sosem tudtam neveket adni, a macimat is csak Macinak hivjak, ugyhogy keszuljon mindeki nemi unalomra.

Ma megint rajottem, hogyha nem tortenik semmi velem, nincs mit irni. Semminek neveznem pl. amit ma csinaltam.
Vegigneztem az elerheto osszes X-man sorozatot, rajzfilmet valamint a koztuk levo reklamokat. Sosem hittem volna, hogy ennyi idot el lehet tolteni gondolatok nelkul.
Igyekszem felrazni magam, hogy sikerelmenyek nelkul sosem leszek jobban. Sot, akarmilyen elmenyek nelkul sosem leszek jobban.
De most megint varakozas van, epp arra, hogy penzem legyen. Meg ujra suli legyen a gyerekeknek, mivel hetfoig szunet van. Aztan hogy jogsim legyen, nemzetkozi, fenykepes. Aztan, hogy elalljon az eso. Aztan, hogy megint penzem legyen. Aztan hogy essen. Kozben meg elfeljetem hogy kell elni.

Erre az evre ugy fogok emlekezni, mint az Az Ev, Amelyben Leginkabb Halat Adtam Mert A Huszonegyedek Szazadban Elek, Es Mar Letezik Internet. Az ICQn nagy mazlival raakadtam egy sracra a Kozeli Varosban. Epp online volt, es en ott elhataroztam, hogy a nev mogott lapulo valaki velem most beszelgetni fog, ellenallhatatlan leszek, bajosan kedves, cseppet sem undok, depresszios, milyesmi. A betuimen keresztul az eletorom fog rea vilagitani, es ket sor utan megkeri a kezem. De legalabbis elhiv sorozni, hogy ne kelljen a lakasban ucsorognom egesz nap. Az sem baj, ha buta, orul, sorozatgyilkos, es titokban peneszes egerfogokat gyujt.
Aztan kiderult, hogy tenyleg tudok erdekes es cseppet-sem-undok lenni, ha akarok (bar neha eros kesztetest ereztem, hogy gunyolodjak egy icipicit, de aztan eszembe ideztem, hogy en most aljasan szamito indokbol - ti. meg ne oruljek - a baratja akarok lenni ennek az akarkinek. Akirol utobb kiderult, hogy egy tesztakepu cseppet-sem-voros ir srac, ha jol ertettem poszterugynok (heh), es hatarozottan ertelmesnek tunik. Bar mennyire ertelmes vajon az, aki ket beszelgetes utan a baratjanak tekint egy vadidegen betuhalmazt es sorozni hivja? Nem is szeretem a sort...

A Bacsi Baratnoje megint itt aludt, es en orulok, hogy nem negy-ot eve kerultem ide, mikor nem tudtam volna letorolni az arcomrol a mindentudo cinkos vigyorgast ezzel kapcsolatban. Ugy erzem tegnap, mig a Bacsira vartunk hazajovet sikerult mondanom valamit. A szimpatikus-vagy-de-nem-tudok-mit-kezdeni-veled erzes kolcsonosnek tunik, es en elkezdtem a lepkedest fele, ovatosan, eleg messzirol. De legalabb lesz muffin(van ennek vajon valami magyar neve?)receptem, ha minden igaz.

Dinoszauruszokat nevelunk a konyhaban. Pontosabban a dinoszauruszok korabol szarmazo, Crustecea-ket (triopsnak is hivjak oket). Ezt sem tudom magyarul persze:/ En foleg azzal jarultam ma reggelig hozza a neveleshez, hogy szkeptikusan nezegettem a futormelekkel teli vizet, amiben a leiras szerint mar haromnapos, Amerikabol szarmazo kis izek uszkalnak, gyakorlatilag csak a tormelek latszik. Latszott. Titokban kicsit buszke vagyok arra, amiert kikeltek, hisz en ovtam a szeltol az akvariumnak csufolt talkajukat, es pakoltam a napra oket, mint egy gondoskodo anyuka.

Takaritashelynezoben is voltam. Tegnap. Pici anya, nagy hassal, ket kicsivel. Haromhetes, egyeves. A lakas nem tul nagy, az anya szimpatikus. Lehet egymas eletenek reszei leszunk egy idore, de van probaido meg minden - bar minek egy honapot varni, ha nem vagyunk szimpatikusak egymasnak?? Kozvetlen voltam, meg vegig mosolyogtam. Elso idokben nemileg fagyottan, mikozben a csuromvizes farmerban csucsultem a nappaliban es azon gondolkoztam, vajon mekkora vizfoltot fogok hagyni az ulogarnituran. Ezalatt persze jol elszalasztottam a csevej elejenek tokeletes abszolvalasat, de harom honap edzes eleg volt ahhoz, hogy szemrebbenes nelkul tudjak mosolyogva bologatni, mikozben a belso kis hang boszen fohaszkodik az egiekhez, hogy ugye mindjart elismetli a mar elmondottakat?
A lepcson lefele en kaptam meg a picit, mig az anya az egyevest cipelte (nem porszivozhat a csaszarozas miatt, de egyevest cipelhet a lepcson, most akkor hogy is van ez?). Megallapitasok: a haromhetes gyerek nagyon pici. Ellenben puha es nyalas. Nem torik le a feje, ha nem tamasztja meg az ember a kezevel.Es asszem eledeznek az anyai osztoneim, eloszor a kisdinok aztan meg a gyerek. Jajj:)

Ma bolognai lesz a vacsi, repa nelkul. Ugyanis az nincs itthon, de ez persze mar keson jutott eszembe. A bolognai nem bolognai repa nelkul, de ugyis megeszik, es per pill nem vagyom kulinaris elismeresre. A mosogatasra meg kevesbe:)

Ma kommunikaltam az Aceszel..o igy hivja magat, de en egyre inkabb csak kulonfele pozokban tetszelgo es kulonfele szalmaszalakba kapaszkodo kisfiunak latom, akinek bekerultem a szalmaszalgyujtemenyebe, es aki ma epp engem valasztott ki a sokfele szin kozul. En meg kozben rajottem, hogy nem en vagyok az Ultimate Megvalto, sot semmilyen megvalto sem vagyok. Sot, engem kene megvaltani. Avagy inkabb felpofozni alaposan. Mindenesetre utalok hetente egyszer par orara manko lenni, foleg ha nekem nem mankoznak vissza. Ugy meg plane, hogyha nem is mankonak, hanem Egszinkek Vilagkozeli Lelekerintos Hercegnonek hivnak kozben.

Itt nyafogok, mert buli van, es engem kihagytak belole. Csak titkon vallom be, hogy valszin nagyon nem ereznem jol magam ezen a hepajon,szinte biztos csak uldogelnek a sarokban es embermegfigyelest vegeznek. Ilyenkor az ember egy ido utan teljesen beleolvad a falba es eszrevetlen lesz. Utalok bajologni felidegenekkel, udvarias kormondatokat mondani az idorol, a bulirol es a munkarol.

Megjelent egy-ket napja az eletemben az Elnok. Ennyi ido is eleg volt hozza, hogy jol elunatkozzam vele csevegve neha. Valszin o is igy van velem. De o legalabb nem tunik ultimatemegvaltokeresonek.
A szocialis eletem kezd ismet 100%osan a virtualis terre korlatozodni, lassan a szekkel egyutt beno a moha. Es megint visszaertunk az elso sorokhoz, miszerint jajj!

Na es persze itt az Ex. Lehet a nagy Xet is megerdemelne. Naponta van, ha csak fel sorra is. Szamithatok ra, bizhatok benne. Bizhatok benne??
Jatszani kezdtunk, az en keresemre. Persze, nem igy adtam elo, hogy nosza, romboljuk le a harom ev alatt osszerakott bizalmat, es kezdjunk el macskasat-egerest jatszani, titkolozni es feltekenyseget gerjeszteni. De ugy nez ki ez sikeredett belole. Lehet a Cica hulyeseget beszelt (mert neha azert o is szokott, na) es nem igaz, hogy kell a jatek, mindig kell. Igy elveszik a baratsag resze a kapcsolatunknak, attol felek. Hogy ne mondjam el neki hol voltam, mit csinaltam? El sem lehet kepzelni...:()
Gondolkozik rajtam, ez kiderul nap, mint nap. Nem erzem magam kiserleti egernek annak ellenere, hogy ugy erzem, merlegel, hogy ez a megvaltozott En mennyire fer bele a keretbe, ahol meg mozoghatok. Tenyleg nem erzem magam egernek??

Most az merult fel bennem, hogy lehet sokak meg fognak sertodni ezen a blogon, ha a kezuk ugyebe kerul..jol elhuzzak a fenekuket a kozelembol, mert kiderul, hogy undok, ketszinu beka vagyok, aki csak rosszat tud mondani. Igyekszem annyira oszinte lenni, amennyire tudok ugy, hogy tisztaban vagyok a szereplok olvassak mindezt. Neha simogat, neha mar.

Itt a tavaszt az kulonbozteti meg a teltol, hogy a smaragdzold fu tele van pitypanggal es szazszorszeppel. Kepeslapon giccses lenne. Eloben gyonyoruen tavaszos, sohajtozos es sikongatos.

A satramrol viszont kiderult, hogy nem tudom felverni jol. Ezt 19 ev tapasztalata mondatta a Bacsival. Na meg azt is, hogy ez tok jol megfelel a magyar nyarakra, viszont ha Irorszagot es Skociat szeretnem vegigkolbaszolni, akkor olyanra lesz szuksegem, ami legalabb husz napig birja a folyamatos azast. Ha jol emlekszem ez egy fel vizozon. Vajh augusztusra kopoltyut is novesztek?

Nincsenek megjegyzések: